изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:33 EET
ТРЕНЬОРЪТ НА “БОЛЯРИТЕ” НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА ОТ ДОБРУДЖА    
СпортБФС смени началния час на мачовете от “А” и “Б” футболни групи. Двубоят Етър - Добруджа ще започне от 15 вместо от 17 часа.

Това е наложило и промяна в графика за тренировки на тима, който в петък сутринта ще направи едно занимание и след това ще отпътува за Велико Търново.
В старопрестолната столица “жълто-зелените” ще отседнат в хотел “Етър” до стадион “Ивайло”. Домакините са шокирани от началния час на мача, тъй като това проваля почти цялата програма по честването на тържествата по случай 80-годишния юбилей на великотърновския клуб. Прави се всичко възможно заплануваният за 14.30 часа мач на звездите на Етър да бъде пренасрочен за 11 часа. Колкото до мача с Добруджа, “болярите” смятат, че могат да се противопоставят на един от кандидатите за влизане в “А” група и то не само заради факта, че нямат кадрови проблеми, а защото футболистите на Етър се намират в добра спортна форма.
Старши треньорът Валентин Игнатов не се притеснява, че не е разузнал Добруджа. “Интересуваме моят състав да спази тактическото указание и тогава няма да имаме проблеми”, заяви Игнатов.
Футболният бос на Добруджа Величко Найденов направи ново изявление, в което казва: “Аз не искам одобрение от никого, а всеки, който е на работа в клуба, да върши това, за което е назначен. Треньорът, например, е една от най-съществените фигури за влизането на тима в “А” група и неговата отговорност е много голяма. При победи във футбола винаги много хора си преписват заслугите, а при загуби, естествено, вината носят предимно треньорите. Моите усилия и на ръководство на тима са изцяло насочени за промоция в елита.”

 


Сходни връзки

ТРЕНЬОРЪТ НА “БОЛЯРИТЕ” НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА ОТ ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди