изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:32 EET
ОБЯВИХА НОВИТЕ ОБЩИНСКИ ШЕФОВЕ    
НовиниВчера от кметството в Добрич обявиха новите шефове на общински дирекции, отдели и сектори, определени след проведената процедура.

За шеф на дирекция "Архитектура, градоустройство и строителен контрол" е определена Митка Андонова, която и досега работеше в строителната дирекция Сотир Попчев е директор на дирекция "Програми, инфраструктура и околна среда", а Нейчо Нейчев - на отдел "Образование и култура". За шеф на отдел "Здравеопазване и социална политика" е определена Иванка Шопова, бивш директор на "Социални грижи" в Добрич. Иван Иванов, който отскоро е юрисконсулт на общината, ще оглави дирекция "Общинска собственост". Доскорошният зам.-изпълнителен директор на Агенцията за регионално икономическо развитие и инвестиции Даниела Милкова оглавява дирекция "Икономическо развитие и евроинтеграция". Лиляна Събева ще ръководи отдел "Канцелария". Шеф на "Център за услуги и информация" остава Севдалина Иванова. Георги Василев е новият началник на отдел "Административно-информационно и техническо обслужване", а Живко Гочев е избран да ръководи отдел "Отбранително-мобилизационна подготовка и сигурност на информацията". Тъй като Законът за държавният служител давал право на възражения само на некласираните кандидати, за тази длъжност може да има възражения от невлезлия в тройката на класирането Бранимир Иванов.
 


Сходни връзки

ОБЯВИХА НОВИТЕ ОБЩИНСКИ ШЕФОВЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди