изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:43 EEST
ИЛИЯ ИЛИЕВ: НЕ ПРИЕМАМ УЛТИМАТУМА НА ВЕЛИЧКО НАЙДЕНОВ    
СпортБроени часове преди един от най-важните двубой за Добруджа в първенството на "Б" група има напрежение между председателя на НС на ПФК Добруджа Величко Найденов и треньорd на тима Илия Илиев.

През седмицата футболният бос заяви, че в отбора и в града има хора, които не желаят “жълто-зелените” да влязат в "А" група и че при загуба във Велико Търново ще има чистки в тима. В повечето случай при поражения си отивал треньорът.

Тези думи не се понравиха на селекционера Илия Илиев, който пред медиите обяви: "Не приемам ултиматума на Величко Найденов. След неговите думи моето семейство едва ли не се готви да ме посрещне. Изявлението му прозвуча като предизвестие. Не мога да разбера защо след мача с Берое, когато бях между живите и мъртвите, в съблекалнята влезе изпълнителният директор Роман Георгиев и бе толкова ларш. Той дойде и ни успокои с думите, че не всичко е загубено.

След няколко дни се появи разминаване във възгледите на изпълнителния директор и президента на клуба. Последният отсече, че ако загубим мача си с Етър, то след това ще има чистки. Не по-малко от Величко Найденов желая да бием в събота, но не съм съгласен с ултиматума. Моите анализи показват, че и при загуба на стадион "Ивайло" пак можем да влезем в елита", заяви Илиев. Той добави, че ръководството и треньорският щаб като един колектив нито веднъж не са се събрали, за да анализират резултатите на отбора и предстоящите мачове на тима до края на шампионата.

Главният мениджър Илия Илиев недоумява защо се създава това напрежение преди мача с Етър. Той попита защо Величко Найденов не е бил на стадиона по време на най-важния мач на отбора с Берое и защо след срещата тв босът не го е потърсил за коментар за загубата.

"Не съм от редовите послушници и затова изразявам личното си мнение, че не приемам ултиматума на Величко Найденов", добави Илиев. Часове преди мача на стадион "Ивайло", в отбора на Добруджа се говорило, че Величко Найденов няма да присъства и на двубоя в старопрeстолния Велико Търново.

"Отиваме на война без генерала си. Той e човекът, който може да ни вдъхне морална подкрепа", заявиха от кухнята на клуба.
За Велико Търново ще пътуват 2 автобуса с фенове от Добрич. Превозът е безплатен и е осигурен от депутата Енчо Малев.

"Не искам ние да сме курбанът във врящия котел - стадион "Ивайло", това каза още треньорът на Добруджа Илия Илиев. Наставникът призна, че психологическото предимство е на страната на домакините, които отдавна не познават вкуса на загубата и които в деня на мача ще отбележат 80-годишнината си пред многобройна публика на стадион "Ивайло". Непосредствено преди двубоя Етър-Добруджа ще има мач между звездите на великотърновци, в който участие ще вземат Трифон Иванов и Илия Киряков. "Всеки ще излезе за мача със своите претенции. Не можем да бъдем подвластни на това, че в събота Етър ще празнува своя юбилей. Ние имаме своите шансове и не сме се отказали от победата", каза Илиев. Отборът на Добруджа ще пътува за Велико Търново в петък и ще отседне в хотел "Етър". Двубоят ще пропуснат наказаният Далибор Йованович и контузените Недко Ангелов и Антон Димитров. НДТ
 


Сходни връзки

ИЛИЯ ИЛИЕВ: НЕ ПРИЕМАМ УЛТИМАТУМА НА ВЕЛИЧКО НАЙДЕНОВ | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ИЛИЯ ИЛИЕВ: НЕ ПРИЕМАМ УЛТИМАТУМА НА ВЕЛИЧКО НАЙДЕНОВ
Автор: Anonymous да 2004-04-23 @ 00:31 EEST
Неучастието на Далибор до голяма степен решава изхода от двубоя... Толкова деен и себераздаващ се футболист не сме имали от много време...
Като ревностен почитател на "Добруджа", твърдо заставам зад треньора Илиев. Най-после един треньор да има свое мнение и становище, и да не "играе по гайдата" на В.Найденов! Дали ще влезем в А*РФГ или не, това едва ли интересува г-н Найденов. Доколкото знам, той не присъства на мачовете на отбора си. Защо г-н Найденов? Защото си изпрахте парите вече ли? Защото вече няма от какво да се печели в Добрич ли? Да ви дадем да стопанисвате и централната част на града? Говорете с управниците на Добрич, не мисля че е невъзможно...
И още нещо: Не разбрах с какво депутатът Енчо Малев допринесе за атмосферата на мача с Берое... С раздадените шалчета(от евтина материя) и пакетчетата семки, не се печели публика господине! Семките развалят атмосферата. Когато спрат да се чоплят семки по нашите стадиони, значи футболът ни е вдигнал нивото си...
По-добре вложете парите си в нещо полезно. Като например поставяне на пластмасови седалки за тази безценна публика!
Вижте само как се промениха стадионите на "Спартак В" и "Черноморец", например... Ние не сме вандали, ще си пазим придобивката!
Та нали футбола е заради феновете... Нали заради тях е измислена тази игра? Оградиха ни като говеда в обор... Кому беше нужна тази ограда? Да не би столичните отбори да имат огради(въпреки че играят в УЕФА)???
Колкото до играта в мача с Берое: Слаби бяхме в центъра и по фланговете на атаката. Трябва да си вземат поука от неприятната загуба и да се раздадат до край в Търново! Сега или никога! САМО ДОБРУДЖА!

p.s.: Къде мога да се запиша за място в автобусите за мача с "Етър"?
ИЛИЯ ИЛИЕВ: НЕ ПРИЕМАМ УЛТИМАТУМА НА ВЕЛИЧКО НАЙДЕНОВ
Автор: Dukov да 2004-04-23 @ 14:13 EEST
На телефон 601 531 можете да се запишете за екскурзията във Велико Търново. Питайте откъде тръгват автобусите!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди