изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:11 EEST
ПРЕМИЕРЪТ ЗА ВТОРИ ПЪТ НА ПОСЕЩЕНИЕ В СИЛИСТРЕНСКА ДОБРУДЖА    
НовиниМинистър-председателят Симеон Сакскобургготски ще направи тридневно посещение в Силистра. Това е второто му посещение в града от началото на мандата му.


Заедно с областния управител Петко Добрев премиерът ще разгледа месопреработвателното предприятие “Меком” АД. По-късно той ще се срещне с кмета на Силистра Иво Андонов и с доростолския митрополит Иларион.

“Ролята на регионалните медии в контекста на присъединяването на България към ЕС и членството в НАТО” е темата на среща–дискусия, която ще предшества посещението.

Вечерта министър-председателят ще присъства на откриването на силози за зърно, изградени от фирма “Ренар” ЕООД със заем по програма САПАРД на Европейския съюз. Веднага след това министър-председателят ще разговаря с предприемачите от региона. В програмата на премиера е предвидено посещение на масив от трайни насаждения край Тутракан и крепостта “Меджитабия”.

Утре, 24 април, в 10.30 часа в Областната администрация на Силистра ще започне изнесеното заседание на Министерския съвет. Правителствената информационна служба организира днес гостуваща приемна в Силистра. Тя ще бъде четвъртата по ред пътуваща приемна в страната. Инициативата стартира през миналата година в Ямбол, Сливен и Карлово и е в отговор на изискванията на министър-председателя да се обръща необходимото внимание на жалбите и молбите на гражданите и да им се помага при контакта с държавната администрация.

Днес жителите на Силистра и областта, които имат жалби или молби и са се записали в деловодството на областната администрация, ще могат да изложат проблема си пред двама експерти по реда на записването им.
Програмата на премиера предвижда и посещение в резервата “Сребърна” и град Кайнарджа.

На 25 април, неделя, министър-председателят ще присъства на освещаването на новопостроения храм “Свети Димитър” в резиденция “Евксиноград”.

Днес +
 


Сходни връзки

ПРЕМИЕРЪТ ЗА ВТОРИ ПЪТ НА ПОСЕЩЕНИЕ В СИЛИСТРЕНСКА ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди