изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 14:43 EEST
ФИНАНСОВО-СТОПАНСКАТА ГИМНАЗИЯ ИЗПРАЩА ПРЕДСТАВИТЕЛИ ВЪВ ФРАНЦИЯ    
ОбразованиеАни Тодорова, Ивелина Панчева и Лиляна Иванова от Финансово-стопанската гимназия "Васил Левски" /ФСГ/ в Добрич и преподавателката Иванка Алексиева вчера отпътуваха за френския град Сен флоа ла Гранд, близо до Бордо. Те ще бъдат там до 2 май.


Посещението им е по проекта "Образователни противоречия - причини, следствия, алтернативи", по който добричкото учебно заведение работи с учители и ученици от Италия, Белгия, Германия, Франция и други европейски държави. В Сен флоа ла Гранд ще бъде организирана кръгла маса, на която преподавателите от различните страни ще представят разработени от тях проекти за преодоляване на образователните противоречия. ФСГ "Васил Левски" е подготвила филм, в който се представят Добрич и работата на гимназията, свързана с улесняване на учебния процес. Филмът е на български, английски и френски език.
Добричките момичета ще бъдат настанени във френски семейства. За тях е изготвена специална програма, която включва вечер, посветена на България, и различни развлечения.
 


Сходни връзки

ФИНАНСОВО-СТОПАНСКАТА ГИМНАЗИЯ ИЗПРАЩА ПРЕДСТАВИТЕЛИ ВЪВ ФРАНЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди