изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:26 EEST
ОТБОРЪТ ОТ СЕЛО БЕЗМЕР - ПОБЕДИТЕЛ В "МЛАД ОГНЕБОРЕЦ"    
Ред и сигурностОтборът на училище "Паисий Хелендарски" от с. Безмер е заел първото място в провелото се в петък общинско състезание в Тервел "Млад огнеборец", съобщи за НДТ зам.-кметът Дияна Илиева.

С това си класиране децата от Безмер добиват правото да вземат участие в областното състезание. В "Млад огнеборец" участие са взели 10 отбора, на второ и трето място се класирани съответно тимовете на СОУ "Йордан Йовков" в Тервел и на ОУ "Отец Паисий" - с. Нова Камена. Победителите получиха купи от РС "Пожарна и аварийна безопасност" - Тервел, и предметни награди и лакомства от общината.
Състезанието премина при голям интерес, каза Д. Илиева. Публика са били малчугани от трите детски градини в Тервел и деца от училищата от селата, които са били извозени с автобуси, осигурени от общината. Висока оценка за добрата организация и провеждането на състезанието е дал началникът на РЗ "ПАБ" полк. Димчо Симеонов. Той е предложил областният кръг от състезанието "Млад огнеборец" да се проведе в Тервел.
 


Сходни връзки

ОТБОРЪТ ОТ СЕЛО БЕЗМЕР - ПОБЕДИТЕЛ В "МЛАД ОГНЕБОРЕЦ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди