изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:45 EET
ЕМАНОЕЛА ЯНКОВА И МАРИЕТА СЪБЕВА ТРЕНИРАТ В ХАСКОВО ЗА МАРАТОНА    
СпортТри състезателки на “Добруджа’ 99” заминаха на лагер в Хасково, където ще се подготвят за предстоящите първенства. Еманоела Янкова и Мариета Събева тренират усилено за държавното по маратон, което ще се проведе на 2 май в столицата.

За Еманоела това ще е шесто участие в Софийския маратон, а като се има предвид, че досега винаги е била на стълбичката на победителите, можем да очакваме, че и този път ще се цели в призовите места. В същото време този маратон ще е първото състезание за Мариета в най-тежката лекоатлетическа дисциплина. Третата възпитаничка на “Добруджа’ 99”, която тръгна за Хасково, е Боряна Недкова. Само преди два дни тя спечели бронзов медал на републиканския шосеен пробег в Русе на 1800 м при девойките старша възраст. Сега талантливата лекоатлетка се стяга за държавното първенство на 10000 м, а има вероятност да участва и в бягането на 15 км, което е включено в програмата на Софийския маратон.
 


Сходни връзки

ЕМАНОЕЛА ЯНКОВА И МАРИЕТА СЪБЕВА ТРЕНИРАТ В ХАСКОВО ЗА МАРАТОНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди