изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:31 EEST
НАЦИОНАЛИТЕ ВИДЯХА ЕКИПИТЕ СИ ЗА ЕВРО-2004    
СпортПрофесионални манекени представиха в резиденция "Бояна" екипите от новата колекция на "Пума", с които националите ни ще играят на европейското първенство в Португалия от 12 юни до 4 юли.

Своебразното ревю се състоя пред погледа на селекционера Пламен Марков и всички футболисти, повикани за утрешната контрола с Камерун. Представени бяха титулярните екипи, за тренировките, за свободното време, както и анцузи и вратарски екипи. В официалните мачове нашите ще играят с бели фланелки с червени кантове, зелени гащета с бяло и червено отстрани и бели чорапи, като под мишниците има две червени ивици. Тези ивици представляват отделна платка, която прави фланелката по-динамична - когато играчите вдигат ръцете си или тичат, ръкавите не движат фланелката и тя остава по тялото. За тренировките си пък националите ще могат да обличат екипи с фланелки без ръкави, като тези на Камерун.
След края на презентацията играчите изразиха мнение, че екипите изглеждат добре, но ще говорят за тяхното качество едва след мача "неукротимите лъвове". Освен това те заявиха, че приемат с гордо вдигната глава твърденията в медиите, че нещата в лагера ни не са "розови", тъй като според тях обстановката е изключително подходяща за пред голямо първенство.

НЕТИНФО
 


Сходни връзки

НАЦИОНАЛИТЕ ВИДЯХА ЕКИПИТЕ СИ ЗА ЕВРО-2004 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди