изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:03 EEST
ДОБРИЧКО УЧАСТИЕ НА ОЛИМПИАДАТА В АТИНА    
СпортТреньорът на добричкия клуб по вдигане на тежести “Джим” Диян Дейков ще води един от състезателите от националния отбор на Албания по време на Олимпийските игри в Атина през август.

Припомняме ви, че от няколко месеца Дейков тренира тежкоатлетите Теохарис Траша и Таулант Черепе. Двамата показаха отлични резултати по време на европейското първенство в Киев. Отборът на Албания спечели две квоти, като едната е за неговия възпитаник Теохарис Траша, който вдига в категория до 77 кг. Почти 100% е сигурно, че за игрите в гръцката столица той ще бъде воден от своя личен треньор Диян Дейков. Такава е била предварителната договорка между двете страни. Предстои той официално да бъде акредитиран за най-престижното състезание - Олимпийските игри. Припомняме ви, че в Киев албанският състезател Траша успя да пробие в група “А” и да сбъдне своята цел и тази на националния тим на страната си - участие на олимпиада.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧКО УЧАСТИЕ НА ОЛИМПИАДАТА В АТИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди