изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:52 EEST
СТАРТИРАТ ПРОЯВИТЕ ЗА ДЕНЯ НА КАВАРНА    
НовиниОт 28 април до 6 май общината е подготвила богата спортно-културна програма по повод Деня на Каварна - 6 май, научи НДТ от пресаташето на община Каварна Мария Сотирова.

Вчера се проведоха две състезания - Млад огнеборец и турнир по бадминтон, като участие в проявите взеха деца от СОУ "Стефан Караджа" в града. За днес е насрочено откриването на изложба, посветена на празника на града. На 30 април деца от Обединен детски комплекс ще рисуват на асфалт, а ученици от училищата ще вземат участие в тенис турнир. Техните учители пък ще премерят сили на волейболната площадка. За следващите дни в програмата, посветена на празника на черноморския град, са включени прояви като състезания с велосипеди, "Бързи, смели, сръчни", срещи по хандбал. Състав "Флорета" ще изнесе концерт "Флорета в танц с пролетта", своя изложба ще подреди школата по керамика. В рамките на проявите Съни Сънински ще представи авторския си спектакъл "Плажът". Кулминацията на тържествата е на 6 май, когато от 8 часа ще бъде отслужена тържествена литургия в храм "Св. Георги". По-късно, от 10 часа на площад "Защитата на Каварна" жителите на града ще могат да видят празнична програма с участието на танцов състав "Бизоне", Тони Димитрова, Пламен Ставрев, група "Фанданго". В 13 часа на площада ще бъде теглена и традиционната томбола, като най-голямата награда е гергьовско агне. Вечерта от 18 часа, пак на площада концерт ще изнесат рок-група "Антимон", Васко Кръпката и група "Каскадьори", Стенли, Людмила Сланева, "Д-2". За доброто настроение на жителите и гостите на Каварна ще се грижат още Валентин Танев, Камен Кацата и Христо Гърбов.
 


Сходни връзки

СТАРТИРАТ ПРОЯВИТЕ ЗА ДЕНЯ НА КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди