изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 07:53 EEST
МЕЖДУНАРОДНИЯТ КОЛЕЖ ПРЕДЛАГА ЛИЦЕНЗИРАН ЦЕНТЪР ЗА ОБУЧЕНИЕ    
ОбразованиеНационалната агенция за професионално образование и обучение при Министерския съвет е лицензирала Центъра за професионално обучение към Международния колеж в Албена, съобщи Клара Димитрова, пом.-ректор на колежа и директор на центъра. Структурата разполага с най-широк профил от 16 специалности и 10 професии в цяла Добричка област и ще подготвя лица на възраст над 16 години.

Завършилите обучението към Центъра ще получават държавни дипломи с квалификационна степен "Специалист-трета степен" по съответните професионални направления. Дипломите са равностепенни с тези на завършилите средно професионално образование. Областите на обучение в Центъра са в туризма, икономиката, мениджмънта, земеделието, животновъдството, малкия и среден бизнес.
Обучението ще се извършва в модерната и отлично оборудвана учебна база на колежа в Добрич. То е платено. Над 60 на сто от учебните занятия се провеждат в реални практически условия. Образованието дава основи и за осъществяване на малък и среден бизнес. Обучението се извършва от специализирани групи от по 12 души. Центърът има право да участва във всички конкурси на Бюрата по труда за обучение по лицензираните специалности.
 


Сходни връзки

МЕЖДУНАРОДНИЯТ КОЛЕЖ ПРЕДЛАГА ЛИЦЕНЗИРАН ЦЕНТЪР ЗА ОБУЧЕНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди