изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:30 EET
ЗАПОЧНА РЕМОНТЪТ НА ТУРИСТИЧЕСКИ ПЪТИЩА    
Икономика
Официалният старт на реализацията на проекта "Пътища за достъп до туристически обекти" за областите Добрич, Варна и Силистра бе даден вчера край Камчия от министъра на регионалното развитие и благоустройството Валентин Церовски, в присъствието на областните управители на трите области.


Губернаторът на Добричка област Иван Иванов е заявил задоволството си, че добричката фирма "Пътно строителство" е определена да ремонтира общинските пътища към туристически обекти в областите Добрич и Силистра. Припомняме, че в нашата област по проекта се финансира реконструкцията на 22 километра пътища "Албена-Балчик-Двореца", "Българево-нос Калиакра" и "Шабла-Блатото-Шабленска тузла". Срокът за завършване на обектите е 15 месеца. Договор по изпълнението на строителните работи е подписан с консорциум "Главболгарстрой - Добрич - Варна". Ремонтът на пътищата в трите области възлиза на 4 174 500 евро. Проектът се финансира от програма "ФАР - Икономическо и социално сближаване". По него за страната се ремонтират 21 пътни участъка на обща стойност 15 331 043 евро.
 


Сходни връзки

ЗАПОЧНА РЕМОНТЪТ НА ТУРИСТИЧЕСКИ ПЪТИЩА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди