изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:19 EEST
АЛБЕНА ПРАВИ ЛЮБИТЕЛСКИ ТУРНИР    
ТуризъмТази събота кортовете в Албена до хотел “Калиопа” ще бъдат домакин на първия за тази година турнир по тенис за любители.

Както вече ви информирахме, курортният комплекс през тази година ще организира три подобни прояви. Второто състезание е насрочено за 29 май, а третото - на 2 октомври.

Продължителността на турнирите ще бъде два дни, като за тези 48 часа ще се определят победителите в турнири на сингъл и по двойки. Основната схема ще бъде без квалификации, а регламентът позволя падналите в първия и втория кръг да продължат в утешителен турнир.

Техническата конференция на първия турнир ще бъде от 8 до 9 часа. Желаещите да се включат в състезанието могат да сторят това на тел. 0888 933 878 или 048 776 276.
Главен съдия ще бъде Николай Милков, който ни информира, че победителят ще получи 100 лева, купа и предметна награда. Финалистът ще вземе 70 лева, медал и предметна награда. За третия в класирането са предвидени 50 лева и медал, а наредилите се от 4 до 6 място ще бъдат наградени с предметни награди. Всички срещи ще се играят до 9 гейма, а финалът е 2 от 3 сета. Участниците ще играят с топки Dunlop. Таксата за участие в индивидуалния турнир е 10 лева. Толкова ще заплаща и всяка двойка, която реши да премери сили край морето. НДТ
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ПРАВИ ЛЮБИТЕЛСКИ ТУРНИР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди