изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:31 EEST
ПОВЕРИХА СЪБОТНИЯ МАЧ НА МАРТИН БОГДЕВ    
СпортФутболистът на Добруджа Венци Желев ще пропусне срещата на тима срещу Белите орли в събота на стадион "Дружба", заради натрупани жълти картони.

Играчът е наказан за една среща и по всяка вероятност неговото място срещу плевенчани ще бъде заето от кандидат младежкия национал Георги Няголов. Вчера "жълто-зелените" направиха своето следобедно занимание в 15.30 часа. Тренировката бе водена от Валентин Пейчев и Светозар Джилянов. Продължават преговорите със Стоян Коцев, който още не е решил дали да приеме, или не.

Ясно е вече името на съдията на мача Добруджа - Белите орли. Това е бургаският рефер Мартин Богдев. Феновете на добричкия отбор ще го запомнят с това, че през есента в продължението на срещата Добруджа - Конелиано той отсъди дузпа в полза на гостите и така софиянци си тръгнаха с точка от стадион "Дружба". Въпреки това от щаба на Добруджа смятат, че няма място за притеснения. Очакванията са той да ръководи двубоя 50:50.

И докато футболистите са оставени на спокойствие, то феновете продължават да събират подписи за махането на Величко Найденов и Роман Георгиев от футболен Добрич. 960 души са се подписали, съобщиха от Инициативния комитет за защита на ПФК Добруджа АД. НДТ
 


Сходни връзки

ПОВЕРИХА СЪБОТНИЯ МАЧ НА МАРТИН БОГДЕВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди