изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 06:13 EEST
ФЕНОВЕТЕ НА "ДОБРУДЖА" ЩЕ ПРАВЯТ ЖИВА ВЕРИГА ПРЕД СТАДИОНА ПРЕДИ МАЧА С "БЕЛИТЕ ОРЛИ"    
СпортДобричките фенове гледат на президента на ПФК "Добруджа" Величко Найденов и на изпълнителния директор Роман Георгиев като на измамници и искат да ги изгонят от Добрич и Добричка област

Броени часове преди футболната среща от поредния кръг на "Б" група между "Добруджа" и "Белите орли" не се знае кой ще води отбора. Засега старши треньор е местният специалист Валентин Пейчев, но към Добрич пътуват двама треньори - Стоян Коцев и Илия Илиев.

Мажоритарният собственик на клуба Величко Найденов преговаря с Кано да поеме тима. Уволненият Илия Илиев се радва на неистова подкрепа на феновете, които го поканиха утре да присъства на пресконференцията на инициативния комитет за защита на ПФК "Добруджа" АД. От комитета съобщиха, че целта на утрешната пресконференция, която е насрочена за 13.30 часа в бар "Калисто", е да кажат на президента на клуба да си ходи.

"Не сме съгласни на компромиси. Всички фенове ще присъстват на пресконференцията, на която сме поканили лидери на политическите сили в града, бизнесмени, арендатори и представители на обектите, които общината даде на Величко Найденов да ги стопанисва.

Миналата седмица тв босът даваше ултиматум, сега е наш ред. Ако в събота Илия Илиев не води тима, то ние ще направим жива верига пред стадиона и няма да допуснем ръководството на отбора до стадиона.

Над 1000 души вече са сложили подписите си в подписката, която сме организирали срещу Найденов и компания. Юноши от клуба сами изявиха желание да обикалят из училищата и да събират подписи в подкрепа на исканията на запалянковците. На пресконференцията в петък каним и екип на Канал 3", съобщиха от инициативния комитет броени минути, след като приключи срещата на целия отбор на Добруджа с медиите. На нея присъства изпълнителният директор Роман Георгиев, треньорският щаб и всички футболисти, които застанаха зад ръководството. Играчите споделиха, че за да не им се отразят скандалите около клуба не четат вестници, не гледат местна телевизия и мислят само за мача с Белите орли. "Ако не в Добрич нямаше да повярвам какво се случва тук. Свободна страна сме и всеки може да си говори каквото иска. Ако тръгна да коментирам исканията на инициативния комитет, това означава, че се боря с вятърни мелници, защото никой не се подписва с името си", каза Роман Георгиев. В събота на стадиона се очаква масирано присъствие на полицаи. Феновете в града готвят плакати и транспаранти, на които щели да изразят част от исканията си.
 


Сходни връзки

ФЕНОВЕТЕ НА "ДОБРУДЖА" ЩЕ ПРАВЯТ ЖИВА ВЕРИГА ПРЕД СТАДИОНА ПРЕДИ МАЧА С "БЕЛИТЕ ОРЛИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди