изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:32 EEST
ЕТИЧЕН КОДЕКС ИЗРАБОТИХА УЧЕНИЦИ ОТ ОУ "П.ВОЛОВ"    
Образование
Етичен кодекс са съставили седем ученици от 7 и 8 клас на училище "Панайот Волов" по повод 75-годишнината от създаването на учебното заведение. Автори са Христо Димитров, Светлана Ивелинова, Гергана Стефанова, Павлета Николаева, Севда Билхан, Исмаил Азис, Десислава Андреева и Зорница Радкова.


Етичният кодекс съдържа правила, разделени в четири направления - за отношенията в училище, между самите учениците, между учениците и учителите и между децата и техните родители. "Да не употребяваме нецензурни изрази", "Да не сплетничим един за друг", "Да не си подсказваме", "Родителите винаги са прави, но ще го осъзнаем, когато стигнем тяхната възраст", "По време на час мястото ни е в клас" - това са само част от правилата, включени в етичния кодекс. Той е изработен по поръка на училищния кабинет по превенция на противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и ще бъде поставен на видно място в сградата на ОУ "П. Волов".
 


Сходни връзки

ЕТИЧЕН КОДЕКС ИЗРАБОТИХА УЧЕНИЦИ ОТ ОУ "П.ВОЛОВ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди