изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:00 EET
ЛЪСНАХА КВАРТАЛ В ДОБРИЧ ЗАРАДИ ИВАН СЛАВКОВ-БАТЕТО    
ЛюбопитноДве бригади подготвят добричкия квартал “Добротица” за съботната сватба в града, на която президентът на БФС и БОК Иван Славков - Батето, и неговата съпруга Валя ще кумуват.

Едната група замазва входа на младоженеца Боян Боянов, а другата закърпва дупките и замита пътя. Рано сутринта живущите в квартала си помислиха, че общината най-накрая е намерила пари за ремонт на дупките, но след това установиха, че “виновник” пътят вече да не прилича на швейцарско сирене е чичото на зетя. Живущите от съседните квартали завидяха на жителите в “Добротица” и си пожелаха Батето скоро да кумува и на друга сватба, която да е в техния район. Любовта между зетя Боян Петров Боянов и неговата избраница на живота Мария, която е медицинска сестра, датира от 3 години. Тази година освен булка, в семейството на елитния рефер ще има и люлка. “Нова добруджанска трибуна” научи от лекари, че в края на септември очарователната Мария ще дари своя любим с бебе. На сватбата им в събота ще има над 120 гости. Сред тях ще преобладават футболните съдии. На паметния ден за Боян и неговата съпруга свидетели ще станат Димитър Димитров - Каубоя, Георги Нарлев, Красимир Василев, Георги Видолов и други. Боян Боянов е син на покойния спортен деятел в града Петър Боянов, който е бивш председател на ДФС "Добруджа" и шеф на спорта в Албена, по чиято идея комплексът заложи на спортните бази и се превърна в спортен център №1 на България. Стана ясно, че пресаташето на БФС Атанас Караиванов и местни футболни хора също щели да присъстват на сватбата на годината в Добрич. От младоженеца разбрахме, че съдбоносното “ДА” в Обредния дом ще бъде казано малко след 10 часа в събота. Батето щял да пристигне в Добрич в петък вечерта и си запазил апартамент в хотелски комплекс “Спорт палас”.

НДТ
 


Сходни връзки

ЛЪСНАХА КВАРТАЛ В ДОБРИЧ ЗАРАДИ ИВАН СЛАВКОВ-БАТЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди