изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:42 EEST
ФЕНОВЕТЕ ИЗВИКАХА ИЛИЯ ИЛИЕВ ДА ВОДИ МАЧА УТРЕ    
СпортВ Добрич пристигна и Стоян Коцев, който в най-скоро време ще даде отговор на въпроса дали ще поеме “Добруджа”. Инициативният комитет дава пресконференция днес

Утре от 18 часа на стадион “Дружба” е футболната среща между “Добруджа” и “Белите орли”. Знае се, че на скамейката на домакините ще бъдат Валентин Пейчев и Светозар Джилянов. Вчера към Добрич пътуваха двама треньори. Следобед Стоян Коцев пристигна в града, а след него се очакваше и уволненият Илия Илиев. Мажоритарният собственик на клуба Величко Найденов преговаря с Кано да поеме тима. Илия Илиев пък е повикан от запалянковците да присъства на днешната пресконференция на инициативния комитет за защита на ПФК “Добруджа” АД. От комитета съобщиха каква е целта на пресконференцията, която е насрочена за 13.30 часа в бар "Калисто". "Не сме съгласни на компромиси. Всички фенове ще присъстват на пресконференцията, на която сме поканили лидери на политическите сили в града, бизнесмени, арендатори и представители на обектите, които общината даде на Величко Найденов да ги стопанисва. Ако в събота Илия Илиев не води тима, то ние ще направим жива верига пред стадиона и няма да допуснем ръководството на отбора до стадиона. Над 1000 души вече са сложили подписите си в подписката, която сме организирали срещу Найденов и компания. Юноши от клуба сами изявиха желание да обикалят из училищата и да събират подписи в подкрепа на исканията на запалянковците.
Вчера пресконференция даде и ПФК “Добруджа” АД. На журналистическите въпроси отговаряха изпълнителният директор Роман Георгиев, треньорският щаб и всички футболисти, които застанаха зад ръководството. Играчите споделиха, че, за да не им се отразят скандалите около клуба, не четат вестници, не гледат местна телевизия и мислят само за мача с Белите орли. "Ако не бях в Добрич, нямаше да повярвам какво се случва тук. Свободна страна сме и всеки може да си говори каквото иска. Ако тръгна да коментирам исканията на инициативния комитет, това означава, че се боря с вятърни мелници, защото никой не се подписва с името си под тези декларации", каза Роман Георгиев.
Той сподели, че се е разровил из бумагите на клуба, за да се запознае със състоянието на ДЮШ. Цифрите говорели, че преди да се основе ПФК “Добруджа” АД е имало 4 формации, в които са тренирали 88 деца. Сега юношеските гарнитури са нараснали на 9 с близо 200 деца. “Вярно е, че условията за тренировки в ДЮШ не са най-добрите, но правим всичко възможно да подобрим нещата”.
Колкото до съботния мач футболистите споделиха, че ще постигнат своята поредна победа, а ръководството на отбора потвърди за пореден път, че целта е само една - влизане на “Добруджа” в “А” група. Мачът с “Белите орли” поради наказание ще пропусне Венци Желев. Главен рефер на мача е Мартин Богдев.
 


Сходни връзки

ФЕНОВЕТЕ ИЗВИКАХА ИЛИЯ ИЛИЕВ ДА ВОДИ МАЧА УТРЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди