изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:35 EEST
СПОРТНИ ВЕСТИ    
СпортШах, тенис, колоездене...

ШАХ
Победа и равенство постигна добричлията Момчил Николов на финалите на държавното първенство по шахмат за мъже. В петия кръг добруджанецът взе половин точка от партията си с един от лидерите Борис Чаталбашев от Локомотив /София/, след като завършиха наравно, а после победи Григор Григоров от Локомотив /Пловдив/. Това даде възможност на Момчил Николов да се отдели от последното 14-то място и вече е 12-ти в жестоката конкуренция. Той има 2,5 точки от 6 възможни. Лидер е Иван Чепаринов с 4,5 точки, следван от петима състезатели с по 3,5 точки. Добричлията е на една точка от призьорите, а до края остават 7 кръга.
ТЕНИС
В събота на кортовете на Спортен комплекс "Простор" ще се проведе поредният отборен турнир по тенис на корт за деца. Организатор на веригата е Тенис клуб Добрич, а от треньора на тима Сергей Владов разбрахме, че вчера той е присъствал на заседание на Българската федерация по тенис.
ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА
Днес от 18.30 часа в зала Добротица ще се проведе празничен спектакъл по художествена гимнастика, организиран от клуб Албена. Всички деца, трениращи в отбора, ще участват в пролетното тържество.
КОЛОЕЗДЕНЕ
Петима състезатели от добричкия клуб по колоездене ще участват на предстоящото държавно отборно първенство за юноши младша възраст в Казанлък. Надпреварата ще се проведе в събота и неделя, а състезателите ще изминат в първия ден 10 километра по часовник. В неделя е общият старт с дължина 60 километра. Треньорът Димитър Господинов ще разчита на призови места на Калоян Момчев, Георги Енев, Георги Добрев, Пламен Желев и Янислав Великов. И петимата са дали много добри резултати на вътрешно контролно състезание на клуба.
 


Сходни връзки

СПОРТНИ ВЕСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди