изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:53 EEST
БТК ВДИГНА ТЕЛЕФОНИТЕ И НАМАЛИ ВРЕМЕТО ЗА ОТЧИТАНЕ    
ИкономикаОт 1 май - Деня на труда, е в сила новата ценова листа за услуги на БТК, научи НДТ от началника на отдел "Продажба на ТК услуги" в местното подразделение на телекома инж. Борислав Денчев.

Намалени са цените на междуселищните телефонни разговори до втора и трета зона до 10 % и цените на международните разговори със страни от първа, втора, трета и четвърта зона, като намалението достига до 33 %. Откриването на нов телефонен пост вече струва 70 лв., вместо досегашните 80 лв., цената е без ДДС.
Увеличенията са следните услуги, навсякъде цените са без включен ДДС:
Цената на един импулс се увеличава с 0.01 лв. и вече е 0.09 лв. В часовете на силен трафик /от 7.00 ч. до 21.00 ч./ един импулс за цифрови абонати се отброява на 4 мин., вместо досегашните 5 мин., а за абонати на аналогови централи - на 6 мин., вместо на 7 мин.
Месечният абонамент се увеличава с 1.50 лв. Импулсите, които се таксуват по 0.01 лв., са намалени от 40 броя на 20 броя на месец.
Има промени и по отношение на социалните пакети, които предлага компанията - за инвалиди първа група пакетът, който досега бе на стойност 1.25 лв. и включва месечен абонамент и 50 импулса, вече е 1.50 лв. Пакет за икономично ползване от домашни абонати, който включва 50 % от абонаментната такса, е вече 20 импулса по 0.01 лв. След 20-ия импулс всички следващи ще се таксуват по 0.30 лв. Телекомът дава възможност до 31 юли на всички абонати, които са на икономичен режим на ползване, да прекратят този си ценови пакет с дата 1 май, като се правят преизчисленията. НДТ
 


Сходни връзки

БТК ВДИГНА ТЕЛЕФОНИТЕ И НАМАЛИ ВРЕМЕТО ЗА ОТЧИТАНЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди