изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:49 EEST
ЛЕГЕНДАРНИЯТ МАРАТОНЕЦ СТАН КОТРЕЛ ЩЕ БЯГА В АЛБЕНА    
ТуризъмНа 4 май около 12-12.30 ч. в Албена се очаква да пристигне легендарният 61-годишен маратонец Стан Котрел, придружен от екип на ВВС, който снима неговите изяви.

Бяганията на лекоатлета са подчинени на мотото "Приятелство, разбирателство, добра воля". Той е известен с бяганията си на ултрадълги разстояния.

В момента Котрел бяга трасето Ахтопол - Силистра, което е с дължина 440 км. Дневно маратонецът пробягва между 40 и 50 км. Това е първото му бягане в България, но не и първото му идване в нашата страна. През миналата година Котрел бе гост на "Шоуто на Слави". Лекоатлетът е бягал по Великата Китайска стена, два пъти е пробягал Южна Америка, бягал е и в Камбоджа. Операторът на ВВС, който снима бяганията на известния маратонец, е заснемал бягането в култовия филм "Форест Гъмп" и е един от 5-те най-добри оператори в САЩ.
В Албена Котрел ще пробяга разстоянието от хотел "Боряна" до хотел "Калиопа" по плажната ивица, след което ще се насочи към хотел "Добруджа", където ще връчи почетен знак на представител на курорта. НДТ
 


Сходни връзки

ЛЕГЕНДАРНИЯТ МАРАТОНЕЦ СТАН КОТРЕЛ ЩЕ БЯГА В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди