изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:04 EET
ОЦЕНЯВАТ ДЕТСКИТЕ ДОМОВЕ В ОБЛАСТТА    
ОбществоОценка на детските домове в Добричка област извършва от миналата седмица специална междуведомствена комисия, научи НДТ.

Оценките, които ще бъдат направени, са в изпълнение на решение на Министерски съвет за приемане на план за намаляване броя на децата, настанени в институции. Председател на комисията е представител на Държавната агенция за закрила на детето, в състава й влизат още представители на Регионалния инспекторат на образованието, Регионалната дирекция "Социално подпомагане", Отдела за закрила на детето и на община Добрич. В нашата област ще бъдат посетени Домът за деца и младежи с умствена изостаналост в с. Крушари и домовете за отглеждане и възпитание на деца, лишени от родителски грижи в Добрич и Овчарово. Комисията ще извърши характеристика на местоположението на социалните институции, на децата, настанени в тях, на материалните им бази и обслужващия персонал.
 


Сходни връзки

ОЦЕНЯВАТ ДЕТСКИТЕ ДОМОВЕ В ОБЛАСТТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди