изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:28 EEST
ОБЩИНА И НПО ОБСЪДИХА ПАРТНЬОРСТВОТО СИ    
ОбществоРаботна среща с неправителствените организации проведе вчера кметът Детелина Николова. На поканата й се отзоваха 34 граждански сдружения.



Тя представи общинския план за развитие, проектите, по които общината работи, и възможностите за финансирането им, каза за НДТ Лиляна Събева - началник "Канцелария" в кметството. Началникът на административната дирекция в общината Боряна Андреева е запознала участниците в срещата с проекта за прозрачност в местното самоуправление. Зам.-кметът Галина Митева е представила новата дирекция в общината "Икономическо развитие и евроинтеграция".
Основният проблем, поставен от неправителствените организации, е липсата на база за тях. Дори се е появило предложение за съвместен проект, с който неправителствените организации от Добрич да кандидатстват за финансиране и да създадат база, където те да бъдат настанени и да работят.
На срещата представителите на общината са отправили молба към гражданските сдружение да бъдат не само коректив, но и помощник на общината. Открит е и телефон 600 003, вътр. 233, на който могат да се подават сигнали за нередности и предложения до общината. Това може да бъде сторено и на два електронни адреса на общината.
 


Сходни връзки

ОБЩИНА И НПО ОБСЪДИХА ПАРТНЬОРСТВОТО СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди