изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:16 EEST
ЛИБИЙЦИТЕ МОГАТ ДА ПРЕМЕСТЯТ БЪЛГАРИТЕ В ДРУГ ЗАТВОР И ДА ГИ ИЗБИЯТ    
ПолитикаНай-голямото притеснение за медиците е, че може да ги преместят в друг затвор, каза Здравко Георгиев



Пуснаха само мен, консула и посланик Велев, каза д-р Здравко Георгиев по телефона от затвора в Куефия, където се намират осъдените ни български медици. Той каза, че в момента най-голямото притеснение за българите е това, че може да бъдат преместени в друг затвор. Тази непотвърдена информация е от вчера, след като някои от полицаите са ги накарали да си съберат багажа, без да уточнят къде ще ги местят. Ако ги закарат в някой друг затвор самите затворници там ще изпълнят присъдите, каза още д-р Георгиев. Той допълни, че в момента няма промяна на обстановката в затвора, в който се намират осъдените български медици.
Формалности за прибирането си в България д-р Здравко Георгиев все още не знае, най-вероятно утре ще се разбере.
Той прикани медиите да се свържат с фондация Кадафи и либийските власти, които винаги са давали твърди обещания пред всички, че процесът ще завърши благополучно, но не са уточнили точно за кого. Обърнете се към политиците, които говореха, че процесът е прозрачен, допълни още той.
Той коментира как вчера един от обвиняемите се разхождал с камера и снимал всичко, а също така липсвали и обвиняемите либийски лекари, което говори, че са знаели присъдата предварително.
Д-р Георгиев е прекарал нощта в жилището на консула ни, тъй като не са го пуснали в хотела, въпреки изрядните му документи.
Нищо не мога да кажа дали ще съдя някой за едната година повече, която прекарах в затвора, така завърши д-р Георгиев при посещението си в затвора Куефия в Либия.

ФОКУС
 


Сходни връзки

ЛИБИЙЦИТЕ МОГАТ ДА ПРЕМЕСТЯТ БЪЛГАРИТЕ В ДРУГ ЗАТВОР И ДА ГИ ИЗБИЯТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.55 секунди