изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 08:09 EEST
"НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА" СПЕЧЕЛИ КОНКУРС ЗА ПРОЕКТИ НА РЕГИОНАЛНИ МЕДИИ    
ОбществоНа първо място сред кандидатствалите проекти е одобрен този на НДТ "ЕВРОМОСТОВЕ - Опитът на Нови Сонч, Полша, прави пътя на Добрич към Европейския съюз по-гладък"

В края на миналата седмица от "СПАН Консултантс Консорциум" ни информираха, че проектът, с който НДТ кандидатства в конкурса за проекти на регионални медии, е одобрен. При това в сайта на Европейската комисия той е на първо място сред одобрените.
Проектите на регионалните медии се финансират по програма ФАР 2002 - "Информационна и комуникационна програма, България" проект EUROPEAID/114711/D/SV/BG. Конкурсът е елемент от информационната и комуникационна програма на Делегацията на Европейската комисия в България. Възложител е "СПАН Консултантс", в консорциум с ПР Пойнт, Алфа рисърч и Ню Ай, изпълнител на стратегията. Проектът на "Нова добруджанска трибуна", който бе одобрен за финансиране, е "ЕВРОМОСТОВЕ - Опитът на Нови Сонч, Полша, прави пътя на Добрич към Европейския съюз по-гладък". Партньори в реализацията му са Европейски клуб, Полско културно-просветно дружество "Владислав Варненчик" и община Каварна. Проектът предвижда чрез страниците на вестник "Нова добруджанска трибуна" да бъдат запознати гражданите на Добричка област с постигнатото в преговорите за членство на България в Европейския съюз, с ползите и рисковете от бъдещото членство, като се използва опитът на една страна като Полша от последната вълна на разширяването на ЕС чрез побратимения град Нови Сонч.
 


Сходни връзки

"НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА" СПЕЧЕЛИ КОНКУРС ЗА ПРОЕКТИ НА РЕГИОНАЛНИ МЕДИИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди