изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:29 EEST
ТРЪГНА ДЕЛОТО ЗА ОТВЛИЧАНЕТО НА ДОБРУДЖАНЕЦА СТЕФКО КОЛЕВ    
ОбществоСофийски градски съд даде ход на делото за отвличането на бизнесмена Стефко Колев през септември 2001 година, за което беше


поискан откуп от 1 млн. лева. За отвличането на Стефко Колев бяха обвинени двама от т. нар. "Група на Шаки", която беше обвинена и за убийството на Филип Найденов – Фатик - това са Данаил Георгиев и Борис Арсов, застрелян в Бояна през ноември миналата година.
Съдът разпита трима свидетели. Единият свидетел, който по време на отвличането е работил в сектор "Оперативно издирване" в СДВР, каза пред съда, че са били засечени двама полицаи, които са водили разговори с похитителите. Групата е разкрита, след като са засечени телефонни разговори между похитителите и жената на Колев Теодора.
Зам.-директорът на Столичното звено за борба с организираната престъпност Иван Манев, свидетел пред съда, заяви, че на записаните телефонни разговори приятният мъжки глас, който е искал от Теодора Колева откупа, прилича най-много на гласа на Йосиф Йосифов Йоско, който е единият от групата на Асен Петров Шаки. Йосифов обаче не е обвиняем по делото, а само Данаил Георгиев.
Делото продължава и следобед.
 


Сходни връзки

ТРЪГНА ДЕЛОТО ЗА ОТВЛИЧАНЕТО НА ДОБРУДЖАНЕЦА СТЕФКО КОЛЕВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди