изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:30 EEST
ДВАМА АБИТУРИЕНТИ ИЗПРАЩА ДОМ "ДЪГА"    
ОбществоДвама са възпитаниците на дома за отглеждане и възпитание на деца, лишени от родителски грижи "Дъга" в Добрич, които тази година завършват средното си образование, съобщи за НДТ директорът Стефка Караянева.

Официалното изпращане на абитуриентите Сергей Павлов и Ивайло Георгиев ще е на 22 май. Това ще стане на тържество, на което ще бъдат поканени много гости. Приятелите им от дома пък са им приготвили специална програма, с която ще им пожелаят "На добър час". За празничното облекло на абитуриентите се е погрижила фирма "Златеви". Тя им е предоставила официални костюми, ризи, вратовръзки и колани. Обувките им пък са закупени със средства от дарението, което направи скоро на дома "Ротари клуб" в Берлин.
Сергей Павлов завършва Професионалната гимназия по селско стопанство в Добрич, а Ивайло Георгиев - Професионалната гимназия по строителство. И двете момчета имат желание да продължат образованието си, каза С. Караянева. За целта тя ще проведе среща с директора на Педагогическия колеж в Добрич доц. Славка Славова, за да разбере дали те могат да ползват някакви преференции. Сергей иска да учи туризъм или информатика, а Ивайло - начална педагогика. Двамата абитуриенти ще се явят на предварителните приемни изпити на колежа на 5 май.
Със специална програма и подаръци ще зарадват Сергей и Ивайло и студенти от Педагогическия колеж на 20 май.
 


Сходни връзки

ДВАМА АБИТУРИЕНТИ ИЗПРАЩА ДОМ "ДЪГА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди