изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:37 EEST
ЕКСШЕФЪТ НА ТЪРГОВСКАТА ДИРЕКЦИЯ ОБЖАЛВА УВОЛНЕНИЕТО СИ    
НовиниМаргарита Петкова се жалвала в съда и от наложено й наказание "порицание"

Бившият шеф на дирекцията "Търговия, туризъм и услуги" Маргарита Петкова е завела жалба в съда срещу уволнението си като държавен служител. Те бе сред шефовете на отдели и дирекции в кметството, които бяха освободени след приемането на новата структура на общината. Делото на М. Петкова е насрочено за септември, стана ясно вчера. От правния отдел на кметството информираха, че тя води и друго дело срещу общината - за наложеното й от кмета дисциплинарно наказание "порицание". Тя го е получила заради това, че не е изпълнила задълженията си по длъжностна характеристика - не е взела предвид промени в Закона за административното регулиране. Делото е насрочено за края на тази седмица.
Вчера в районния съд бе гледано и друго дело, заведено от служител на общината срещу дисциплинарно наказание, наложено от кмета. То е заведено от психолога в Дневния център за деца с увреждания Павлина Стоянова. Тя и колежката й от центъра Боряна Славчева, която работи там като главен специалист, обжалват дисциплинарното си наказанието "предупреждение за уволнение". То им е наложено от кмета заради това, че не са спазили процедурите по приeмане на дарения в Дневния център за деца с увреждания. На заседанието вчера е даден ход на делото, но съдът е възложил представяне на доказателствен материал. Делото на Боряна Славчева е насрочено за петък, съобщиха от правния отдел на кметството в Добрич.
 


Сходни връзки

ЕКСШЕФЪТ НА ТЪРГОВСКАТА ДИРЕКЦИЯ ОБЖАЛВА УВОЛНЕНИЕТО СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди