изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:56 EEST
СПРЯХА СЛЕДСТВИЕТО ЗА ОБИРА НА ПОЩАТА    
Ред и сигурностПричината - неустановен извършител

Окръжната прокуратура в Добрич е спряла следственото дело за обира на централната поща в Добрич. Предложението за спирането е на Окръжната следствена служба.
Следствието е спряно заради неразкриване на извършителя на престъплението. То може да бъде възобновено от прокуратурата или по искате на потърпевшите. Магистрати обясниха за НДТ, че административни нарушения, довели до обира е имало, но за тях санкции може да налага собственикът "Български пощи" ЕАД.
На 17 ноември м.г. касиерката на централната поща в Добрич Димитричка Жекова бе нападната от неизвестно лице около 18 ч., което задигна от нея 245 000 лева. Парите са били в чанта, която й бе задигната след като е напръскана със спрей и повалена на земята. В чантата е било инкасото на пощата. Това е най-крупният грабеж, извършен в Добрич.
В края на ноември ограбената касиерка Димитричка Жекова бе задържана за 72 часа с прокурорско разпореждане. След това бе освободена, тъй като нямаше събрани достатъчно доказателства за извършено престъпление, свързано с грабежа. Още тогава следователите казаха, че има данни, че не са били спазени изискванията за инкасо.
 


Сходни връзки

СПРЯХА СЛЕДСТВИЕТО ЗА ОБИРА НА ПОЩАТА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
СПРЯХА СЛЕДСТВИЕТО ЗА ОБИРА НА ПОЩАТА
Автор: Anonymous да 2004-05-13 @ 14:23 EEST
То дори и да беше известен извършителя разследването пак щеше да бъде прекратено с някакво обяснение,така че нищо ново под слънцето - виж,ако ставаше въпрос за политическа личност тогава разследването може да продължи до второ пришествие...:)

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди