изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:04 EEST
КАВАРНА - ДОМАКИН НА ПЪРВИЯ СЪБОР "С БЪЛГАРИЯ В СЪРЦЕТО СИ"    
КултураОт 14 до 16 май Каварна ще е домакин на първия общобългарски събор "С България в сърцето си".

Идеята за проявата е на продуцентска къща "Пирина" и певеца Илия Луков и бе радушно приета от кмета на община Каварна Цонко Цонев. Мероприятието е подкрепено от Министерство на образованието и науката, Министерство на културата, Министерството на околната среда и водите, фондация "Мостове". Генерален медиен партньор на феста е Българско национално радио.
За първи път в съвременната история на страната ни в Каварна ще се положат основите на ежегоден общобългарски младежки фолклорен събор под наслов "С България в сърцето си". Съборът няма конкурсен характер. Откриването му е насрочено за 14 часа на 14 май, а официалното закриване - за 20 часа на 16 май. От 20.30 часа на същата дата ще е гала-концертът. В рамките на събора са предвидени и много съпътстващи мероприятия - "Ден на планетата Земя", фолклорни дефилета, надигравания "Кръшна ръченица", конкурси за рисунка и есе. Участниците в събора ще изнесат също концерти по площадите на Каварна, Добрич, Балчик, Варна.
 


Сходни връзки

КАВАРНА - ДОМАКИН НА ПЪРВИЯ СЪБОР "С БЪЛГАРИЯ В СЪРЦЕТО СИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди