изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:17 EEST
НЕСЕБЪР И ДОБРУДЖА ИГРАЯТ ФИНАЛ ЗА “А” ГРУПА    
СпортНесебър или Добруджа? Това е единствената въпросителна преди последния кръг на “Б” футболна група.

Двата отбора се борят за последната виза за “А” група, след като другите две квоти отидоха в Берое и Пирин. Очертава се мача в Несебър да бъде изключително интересен, тъй като и двата тима афишираха амбициите си да играят през август при майсторите. Във временното класиране Добруджа е на трето място с точка аванс пред Несебър. Предстоящите домакини ще имат предимството да изиграят така наречения финал за “А” група пред родна публика. Като се има предвид обаче, че Несебър не събира много публика на срещите си, а пък феновете на добричкия тим имат намерение да подкрепят своите в крайморския град, то може да се каже, че това предимство няма да е от голямо значение. Предстоящите домакини са притиснати до стената задължително да спечелят мача ако искат да играят в елита. В това отношение “жълто-зелените” са по-облагодетелствани, тъй като на тях им е достатъчен и равен резултат.
“Тази седмица ще поставя въпроса до ръководството на клуба да осигури транспорт за запалянковците. Нужна ни е тяхната морална подкрепа”, заяви техническият директор на клуба Стоян Коцев. Той добави, че неговият отбор ще играе само за победа.
“На всяка цена ще преследваме победата в този мач, защото само тя ще реализира целта ни. Мисля, че предимството е на наша страна, защото играем у дома. Добруджа са силен тим, който не е за подценяване и затова ще трябва да се подготвим през седмицата”, заяви треньорът на Несебър Николай Русев - Джангъра.
Кръг преди края на шампионата станаха известни и отборите, които отпадат от втора дивизия. Наесен Септември и Белите орли ще играят във “В” група.
 


Сходни връзки

НЕСЕБЪР И ДОБРУДЖА ИГРАЯТ ФИНАЛ ЗА “А” ГРУПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди