изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:57 EEST
ТРИ ОТ “ДОБРУДЖА’99” БЯГАТ 10 КМ В СОФИЯ    
СпортВ сряда от 16 часа в София ще бъде даден стартът на държавното първенство по лека атлетика на писта с дължина на дистанцията 10 км. При девойките старша възраст за медал ще се бори Боряна Недкова от “Добруджа 99” с треньор Николай Янков. Още две нейни съотборнички ще участват на шампионата, но в по-горните възрастови групи. Мариета Събева ще атакува призовите места при девойките до 23 години, а Еманоела Янкова ще участва на тази дистанция при жените, където битката за първото място ще бъде ожесточена.

За златото ще спорят най-добрите българки Румяна Пановска от Велико Търново и Милка Михайлова от Перник, която сега се състезава за Благоевград. Квотата на България за Олимпийските игри в дисциплина маратон с дължина над 40 км е една, а двете са с изравнени възможности. В момента Пановска е с резултат 2:38 часа, а Михайлова е с време 2:40 часа. Последната ще подобрява времето на съперничката си следващата седмица във Виена, но в сряда и двете ще застанат на старта на по-късата дисциплина с дължина 10 км.
 


Сходни връзки

ТРИ ОТ “ДОБРУДЖА’99” БЯГАТ 10 КМ В СОФИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди