изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:49 EET
МЛАДОСТ И ТАЛАНТ ЗАЛИВАТ ДОБРИЧ    
КултураКонкурсът отново събира даровити изпълнители от България и чужбина. На сцената ще се качат 73 изпълнители от България, Русия, Узбекистан, Грузия, Молдова, Израел. Под въпрос е все още идването на участници от Германия, Италия и Гърция.

16-ото издание на Европейския младежки поп-рок конкурс "Сарандев" - Добрич 2004, се открива днес от 18 ч. в драматичния театър "Йордан Йовков" и се провежда под патронажа на кмета на града Детелина Николова. Музикалният форум ще премине под мотото "Не на наркотиците, не на страха, да пазим природата, да спасим човечеството!".

Председател на международното жури ще бъде любимката на много българи Маргарита Хранова. Конкурсът ще открие миналогодишният носител на Гран При Стоян Петров. Водещи на конкурсните вечери ще бъдат Боян, Дамян и Митко, а организаторите ще заложат и на по-различна от досегашната сценография.

В надпреварата ще вземат участие 73 изпълнители от България, Русия, Узбекистан, Грузия, Молдова, Израел. Под въпрос е все още идването на участници от Германия, Италия и Гърция. В първата конкурсна вечер, която е днес, ще се представят участниците в раздела за индивидуални изпълнители. Вторият тур е утре, когато ще се състои и надпреварата в раздела за авторска песен.

В рамките на съпътстващата програма на "Сарандев" утре от 11 до 14 ч. в концертната зала на младежкия дом ще се проведе практикум със Светлана Евгеньевна Кононова, вокален педагог от Русия. Рецитали ще изнесат Маргарита Хранова и Етиен Леви. А на 14 май в Добрич ще пее Мария Илиева.

 


Сходни връзки

МЛАДОСТ И ТАЛАНТ ЗАЛИВАТ ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди