изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:38 EEST
* ДЕЛОТО В ЛИБИЯ    
ОбществоБЪЛГАРСКИ МЕДИК НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ТАКОВА НЕЩО

- Какво е Вашето мнение за процеса срещу българските медици?

Д-р Мирослав ПОПОВ - председател на Общинския съвет на Добрич, началник на Хирургично отделение на МБАЛ: Моето категорично мнение по отношение на СПИН-скандала в Либия е, че български медик не може да направи такова нещо. Лично аз със се подписал на няколко подписки в защита на медиците ни - в Добрич и на национално ниво. Чакам да се намери законова вратичка, за да бъде разрешен проблемът. В противен случай става лошо - не само за българите, но и за Либия, която се опитва да излезе от изолацията.
Д-р Георги ЖЕЛЕВ - председател на Постоянната комисия по здравеопазване в ОбС, лекар в ДКЦ I: По принцип не съм адвокат и не мога да коментирам чисто юридическата страна. Но като лекар мога да кажа, че за мен е абсурдно български лекар или медицинска сестра да са участвали в такова нещо. Абсолютно съм сигурен, че присъдите няма да бъдат изпълнени, но не мога да кажа какъв ще бъде пътят. Лошо ще е, ако само бъдат помилвани, а не опрадвани и обвиненията срещу тях останат.
Вашите мнения за делото срещу българите в Либия можете да споделите на редакционните ни телефони или на електрония ни адрес ndt@abv.bg.
 


Сходни връзки

* ДЕЛОТО В ЛИБИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди