изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:08 EEST
ПОДПИСВАТ НОВИТЕ ДОГОВОРИ ПО "КРАСИВА БЪЛГАРИЯ"    
ОбществоНа 15 май в София предстои да бъдат подписани договорите на Министерството на труда и социалната политика с общините, които са одобрени за финансиране на проекти по програма "Красива България" за тази година, научи НДТ.

Меморандумите между общините и програмата са подписани неотдавна. За община Добрич одобрените проекти са за реконструкция на подлеза към градския парк "Свети Георги", изграждане на детски площадки в центъра и кварталите "Добротица" и "Балик", и реконструкция на покрива на Младежкия дом. Те са на обща стойност 350 000 лева. Сумите се поделят поравно между общината и "Красива България". След подписване на договорите предстои да се обяви конкурс за проектиране на подлеза, такова няма да се налага за другите два обекта, коментира пред НДТ координаторът на "Красива България" за Добрич Ганка Пенева.
Припомняме, че в областта са одобрени още пет проекта в общините Каварна и Балчик. Те са за реконструкция на църквата "Свети Петър и Павел" в Каварна, за социален дом в Българево и за крайбрежната зона на Каварна, а в Балчик - за "Двореца" и Етнографския комплекс.
 


Сходни връзки

ПОДПИСВАТ НОВИТЕ ДОГОВОРИ ПО "КРАСИВА БЪЛГАРИЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди