изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:44 EEST
ОБНОВЕН ГРАДСКИЯТ ПАРК ПОСРЕЩА ПОСЕТИТЕЛИ    
ОбществоЕдин от най-старите у нас градския паркове - "Свети Георги" в Добрич, ще посреща напълно обновен посетители за 24 май.







Дотогава се предвижда да приключи реконструкцията му, която се реализира по проекта "Красива България", каза за НДТ координаторът на проекта Ганка Пенева. Финансирането за него бе отпуснато още през миналата година, но през зимата ремонтът бе замразен. Сега той е пред приключване. Монтирани са кошчетата за смет, остава да се поставят още 40 пейки. Вчера започна и засаждането на цветните лехи, което трябва да приключи до 24 май.
Сега основният проблем пред екипа, който работи по реализацията на проекта за реконструкция на градския парк "Свети Георги", е опазване на направеното. За целта по празниците ще има засилена охрана. Фирмата, с която общината има сключен договор за охрана през нощта и в празничните дни - "Федерална служба за безопасност", е обещала безплатно да осигури засилена охрана и през деня в периода 21-24 май. Зедно с фирмата ще дежурят и ангажирани по проект на общината, реализиран по програма "От социални помощи към осигуряване на заетост". Молбата на Ганка Пенева е най-вече към добричлии да опазват направеното.
 


Сходни връзки

ОБНОВЕН ГРАДСКИЯТ ПАРК ПОСРЕЩА ПОСЕТИТЕЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди