изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:41 EET
КУПОНЯСВАХА С... ГРАНАТОМЕТ В ДИСКОТЕКА    
ЛюбопитноРепортерът Дейвид пристигна на купона нарамил гранатомет. Непослушният репортер Дейвид от "Господари на ефира" внесе гранатомет и в дискотека.

Въоръжен с ръчната противотанкова граната той влетя в нощния клуб "Ескейп" в сряда вечерта, следван от целия репортерски екип на майтапчийското шоу по Нова телевизия. Това бе част от официалната церемония на партито по случай първия рожден ден на "Господари на ефира" и стотния брой на шоуто. Купонът започна с оглушаващи звуци от топовни гърмежи. Екипът на кодошлийското предаване и приятелите на "господарите" разтърсиха столичната дискотека с щур купон. На партито дойдоха и шефката на борда на директорите на Нова телевизия Силва Зурлева заедно с изпълнителния директор на третата национална телевизия Георгиос Зоис. Водещите Зуека и Малин Кръстев представиха на специална видеостена най-сладките и забавни гафове, излъчвани в шоуто. Най-отблизо грешките си видя журналистът Милен Цветков. Той бе седнал на маса, която бе непосредствено до видеостената, писа Online.bg.

dir.bg
 


Сходни връзки

КУПОНЯСВАХА С... ГРАНАТОМЕТ В ДИСКОТЕКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди