изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:12 EEST
"ЧУДО ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЦЕРОВСКИ ДА ОПРАВДАЕ 38 МЛН. ЕВРО ЗЛОУПОТРЕБИ"    
ПолитикаТова заяви на нарочна пресконференция в Добрич лидерът на политическо движение "Социалдемократи" Николай Камов

В събота на работна визита бе председателят на политическо движение "Социалдемократи" Николай Камов. Той бе придружен от главния секретар на движението Лъчезар Шиков и депутатката Марияна Асенова. Пред журналисти Н. Камов заяви, че стремежът на "Нова левица", както и на движението, което е част от обединеното ляво пространство вътрешна идентификация. "Международната вече я има, но вътре в страната хората не ни знаят. Точно затова сме подготвили манифест, с който ще заявим нашето присъствие в политическото пространство. В края на юни ще изготвим и втори меморандум, който ще регламентира участието ни в изборите.
На въпрос как ще коментира казуса Софиянски Н. Камов заяви, че това, което става в столична община, не е инициирано от движението, но ако е вярно, нека се докаже в съда. "Това, което стана с кмета на София, доказва колко дълбока криза има в СДС" - добави още Н. Камов.
Друг основен момент от политическия живот на страната, на който членовете на движението държат повече, това е министърът на регионалното развитие и благоустройството Валентин Церовски. "По наша инициатива се създаде анкетната комисия, която да разследва министъра и защо има нулева усвояемост на средства по програма ИСПА, например. Ние проведохме консултации с експерти и доказахме по безспорен начин 38 млн. евро. Чудо трябва да стане, Церовски да оправдае тези злоупотреби" - добави още лидерът на движението. Според социалдемократите средствата, които се отпускат по предприсъединителните програми, не достигат до малките общини в страната умишлено.
 


Сходни връзки

"ЧУДО ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЦЕРОВСКИ ДА ОПРАВДАЕ 38 МЛН. ЕВРО ЗЛОУПОТРЕБИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди