изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:33 EEST
СТЕФАН СОФИЯНСКИ БЛАГОДАРИ НА ДОБРУДЖАНЦИ ЗА ПОДКРЕПАТА ИМ    
ОбществоЕлена БЪЧВАРОВА, наш специален пратеник

В третото национално събрание на Съюз Свободни демократи, което се проведе на 15 и 16 май в столичната зала "България", участваха общо 1112 делегати от цялата страна. Областната организация на партията бе представена от 28 души от Добрич, Ген. Тошево, Шабла и Каварна. Форумът имаше амбициозен дневен ред през двата дни. Той обсъди и прие механизъм за издигане на кандидати за народни представители на парламентарните избори през следващата година, които ще се предлагат от местните клубове и ще се одобряват от Политическия съвет в София. Оживена дискусия вчера предизвика проектът предизборна програма на ССД под надслов "Европейски проект за България 2004-2010 г.".
Националното събрание бе приветствано от лидери на три дeсни политически формации - СДС, ВМРО и БЗСН-НС, които обещаха подкрепа и взаимодействие с партията на Софиянски на предстоящите избори. С бурни аплодисменти бяха посрещнати думите на зам.-председателя на ХСС в Германия Гюнтер Зюлтер - специален гост, който обяви, че 12 милиона баварци са заедно със ССД и Стефан Софиянски. Приветствие към участниците във форума бяха прочетени от името на КНСБ и КТ "Подкрепа".
С нестихващи аплодисменти и одобрение делегатите посрещнаха своя лидер Стефан Софиянски, който се обърна към всички с благодарност, за това, че "трета година от съществуването на партията сме заедно, обединени от амбицията, че можем повече да дадем, за да реализираме България на нашите мечти". С. Софиянски с вълнение сподели своята признателност за моралната подкрепа, която среща не само от своите съпартийци, но и от съмишленици и приятели, граждани в момента по повод отстраняването му като кмет. В същото време той обяви официално от трибуната, че не приема предложението да се гласува по този повод специална декларация в негова защита.
По-късно, специално за НДТ С. Софиянски заяви, че е благодарен и на всички добруджанци, които са с него и го посрещат с изключителна топлота, когато е в нашия край: "Остава ми сега да извървя своя път и да докажа, че всичко е законно и продажбата на халите е един от успешните проекти през моя мандат като кмет на София".
В края на форума бе приета декларация от името на всички членове на ССД за безрезервна подкрепа на осъдените български медици в Либия, увереност в тяхната невинност и вяра, че всяко правосъдие трябва да служи на справедливостта.
 


Сходни връзки

СТЕФАН СОФИЯНСКИ БЛАГОДАРИ НА ДОБРУДЖАНЦИ ЗА ПОДКРЕПАТА ИМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди