изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:24 EEST
ПАТРОНЕН ПРАЗНИК НА УНИВЕРСИТЕТСКИЯ КОЛЕЖ    
ОбразованиеОт 17 до 26 май Университетският колеж в Добрич, който е към Шуменския университет "Епископ Константин Преславски", организира "Епископ-Константинови дни" - 2004.

С тях ще бъдат отбелязани патронният празник на учебното заведение и Денят на славянската писменост и на българската просвета и култура - 24 май. В рамките на празничната програма утре лекция ще изнесе проф.д.м.н. Станчо Димиев. На 19 май се организира кръгла маса на тема "Университетското колежанско образование - реалност и перспективи", съвместно с Центъра за педагогически изследвания. Дарителска акция на преподаватели, служители и студенти за дом "Дъга" и Дома за медико-социални грижи в Добрич ще бъде проведена от 17 до 20 май.
В четвъртък студенти от колежа ще изнесат празнична програма пред децата от дом "Дъга". Същия ден директорското ръководство на учебното заведение ще се срещне със студенти от Сдружение на инвалидите "Надежда". Спортен празник е насрочен за 21 май, а вечерта ще се вихри студентско парти. на 26 май публична лекция ще изнесе проф. Соня Руув-Увалиева на тема "Ранното чуждоезиково обучение в Обединеното кралство".
 


Сходни връзки

ПАТРОНЕН ПРАЗНИК НА УНИВЕРСИТЕТСКИЯ КОЛЕЖ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди