изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:54 EET
1500 РАБОТНИЦИ ЩЕ СПОРТУВАТ В АЛБЕНА    
СпортСъстезатели от над 20 държави, представители на три континента - Европа, Азия и Африка, ще се включат тази седмица в Международния работнически фестивал в Албена.


130 отбора от България са дали заявка за участие. Близо 1500 души ще спорят за медалите в няколко вида спорт, съобщи за "ндт СТАДИОН" Костадин Пързулов - директор на фестивала и председател на Работническата спортна федерация.
Генерален спонсор на спортния фестивал е "Пощенска банка", а проявата тази година се реализира със съдействието на Васил Иванов - министър на спорта, професор Иван Славков - президент на БОК и БФС, и лидера на КНСБ д-р Желязко Христов.
И тази година се очаква най-голяма да бъде групата на АЕЦ "Козлодуй". Сред континентите най-голям ще бъде броят на работниците от Европа. Те не веднъж са спортували в Албена по време на този фестивал и вече са се убедили в професионализма на организаторите. Участниците ще спортуват, но и ще отдъхнат в перлата на българския туризъм, а по време на състезанията ще се запознаят с много колеги.
 


Сходни връзки

1500 РАБОТНИЦИ ЩЕ СПОРТУВАТ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди