изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 19:25 EEST
100 000 ПРОБЛЕМА ПОПРЕЧИЛИ НА ДОБРУДЖА    
Спорт
Президентът на ПФК Добруджа изрази съжалание, че за четвърти път отборът не е изиграл своя финал както трябва.


"Явно футболистите не са надскочили себе си", бе коментарът на футболния бос. Той добави още: "Разликата между двете общини Несебър и Добрич е следната. Тамошното кметство даде на футболистите си 100 000 лева и ги надъха, а нашата община създаде 100 000 проблема. То не бяха инициативни комитети, заседания на постоянни комисии и т.н.". Очаква се тази седмица да стане ясно дали Стоян Коцев ще остане начело на отбора и каква ще бъде селекцията на тима за новия сезон.
Стана ясно, че футболистите на Несебър ще си разделят отборна премия от 120 000 лв. за влизането в "А" група. Отборът от курортното градче за пръв път в своята история влезе в елита и получи финансова помощ от местната община и спонсори. 12-хилядното градче Несебър ще има отбор в елита, след като неговият тим надделя над Добруджа с 1:0. "При отбелязването на гола имаше нарушение срещу нашия вратар", заявиха футболисти от добричкия отбор.
 


Сходни връзки

100 000 ПРОБЛЕМА ПОПРЕЧИЛИ НА ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди