изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:33 EEST
Д-Р ГРЕДЕЛ ЩЕ ОПЕРИРА И КОНСУЛТИРА В ДОБРИЧ    
ЗдравеРаботно посещение на д-р Андре Гредел в болницата

На едноседмично работно посещение в МБАЛ-Добрич пристигна ръководителят на болничното партньорство "Шафхаузен-Добрич" д-р Андре Гредел. Днес програмата на госта започна с делова среща с д-р Калинкова, изпълнителен директор на болницата, относно обновяването на ОАРИЛ и други актуални проблеми. С работната група на партньорството бяха обсъдени въпроси, свързани със закупуване на нова апаратура за неонатологията, оборудване на техническа работилница за ремонт на дарената от Швейцария техника,както и за развитието някои от реализираните в момента проекти. Тези срещи ще продължат през следващите дни и с партньорите от българска страна в болничните отделения.

Утре швейцарският хирург ще оперира заедно с колегите си от ортопедията. В сряда от 14.00 ч. д-р Гредел ще преглежда и консултира пациенти в кабинета до офиса на работната група в хирургичния блок на болницата.

В петък от 11 ч. ще се проведе редовно заседание на болничната конференция на партньорството, на която ще бъде отчетено изпълнението на най-актуалните проекти на развитие и обсъдени следващите фази на сътрудничеството.

ЕЛЕНА БЪЧВАРОВА
 


Сходни връзки

Д-Р ГРЕДЕЛ ЩЕ ОПЕРИРА И КОНСУЛТИРА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди