изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:22 EEST
ТРЯБВА ДА СИ ОТГОВОРИМ НА ВЪПРОСА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ЛИ ТАКА ПФК "ДОБРУДЖА"    
СпортНа този етап съм убедена, че никой не може да вземе категорично отношение за разваляне на договора за ПФК "Добруджа", отговори вчера на въпрос на НДТ кметът Детелина Николова, след общото събрание на дружеството, в което тя е представител на общината.

Тя смята, че въпросът трябва да се обсъди в ОбС. ПФК "Добруджа" е създадено с определени цели и въпросът е дали те ще се реализират докрай чрез това дружество, каза тя. И добави, че дружеството се нуждае от нови финансови възможности, тъй като предстояло да се ремонтира предоставеният му от общината паркинг, макар то да има претенции, че той не е оформен като такъв, както и да се ремонтира стадионът. Трябва сериозно да се обсъди въпросът и да се търси отговор на въпроса трябва ли да се развива дружеството, каза кметът. И добави, че всяко разваляне на договора би означавало дълъг съдебен процес, който би означавал и сериозни проблеми за общината.
"Убедена съм, че дружеството трябва да си изработи програма, която ясно и категорично да е обсъдена и тогава да се търси отговор на въпроса трябва ли да се прекратява дружеството. Засега реконструкцията на пазара е само пожелание. Не е закрепена в никакъв договор и няма никакви задължения от гледна точка на евентуално търсене на отговорност и това е много сериозен проблем. На този етап никой не може да даде становище за разваляне на дружеството, което е създадено с решение на ОбС, апортирани са общински имоти, но не се е стигнало до реализация на целите", каза Д. Николова.
 


Сходни връзки

ТРЯБВА ДА СИ ОТГОВОРИМ НА ВЪПРОСА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ЛИ ТАКА ПФК "ДОБРУДЖА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди