изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 22:51 EEST
ИЗБЕРЕТЕ БЪЛГАРКАТА Miss Playboy ЗА 2004    
ЛюбопитноЕто я и дългоочакваната корица на юнския брой, с 12-те участнички в националния финал Playmate България 2004. Корицата се разгъва на 3 части, всяка с по 4 момичета, а вътре всички кандидатки ще бъдат представени и с не толкова облечени снимки.

http://www.playmate2004.ntv.bg/

Всеки от читателите на списанието може да гласува за своята любимка с обаждане или sms на публикуваните в списанието и на специално конструирания за целта сайт на Нова телевизия http://www.playmate2004.ntv.bg/. Първата наша Miss Playboy ще спечели ослепителна Мазда кабриолет. Подгласничките й –елитни бижута от Italgold и пътешествие до остров Бали от Air Travel. Избирането на Момиче на годината е едно от най-вълнуващите и широко дискутирани от милионите почитатели на американският Playboy събития. За тяхно щастие (а и на американската преса, която, впрочем, вече над 40 години продължава да проявява здравословен и неотслабващ интерес към конкурса) то гарантирано се случва в началото на всяка година от 1960 насам.

dir.bg
 


Сходни връзки

ИЗБЕРЕТЕ БЪЛГАРКАТА Miss Playboy ЗА 2004 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди