изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:03 EEST
ЗЕМЕДЕЛСКОТО МИНИСТЕРСТВО ПОЗДРАВИ ХАНДБАЛИСТИТЕ НА ПГАС    
СпортПоздравителна телеграма от Министерството на земеделието и горите получиха възпитаниците на Професионалната гимназия по аграрно стопанство в Добрич, след като станаха шампиони на България по хандбал за средношколци.

На специална церемония вчера състезателите получиха медалите си в присъствието на областния управител Иван Иванов, заместник-кмета Ваня Балчева, началника на Инспектората по образование Рина Иванова, президента на ХК "Добруджа" и членове на УС на училищното ръководство. Тодор Тодоров дари 100 лева на отбора, за да се почерпи с успеха, а състезателите споделиха, че ще превърнат печеленето на Ученическите игри по хандбал в традиция. В момента се прави всичко възможно шампионите да участват на еврошампионата по хандбал за средношколци, след като миналата година добричлии имаха същата привилегия да представят страната ни на първенството на Стария континент, но безпаричието ги спря. Отборът на ПГАС е шампион на България за трета поредна година.
 


Сходни връзки

ЗЕМЕДЕЛСКОТО МИНИСТЕРСТВО ПОЗДРАВИ ХАНДБАЛИСТИТЕ НА ПГАС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.23 секунди