изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:57 EET
"СКИТНИК" - ОТНОВО В УКРАИНСКИ ПЛЕН    
Общество"От 5-6 май нямам никаква връзка с рибарите на "Скитник". На борда на риболовната гемия има 4-ма души. Има версия, че са задържани и тя е потвърдена.

Всъщност, те са били извън украинската икономическа зона, но са ги хванали и сега казват, че са били в тяхната икономическа зона. Иди доказвай, че не е така. Задържани са към Дунава, в град Велково" - това заяви пред НДТ Панайот Дяков, собственик на "Скитник". Припомняме, че в началото на тази година същият кораб и същите рибари бяха задържани от украинските власти в Севастопол - заради незаконен улов на акула в икономическата зона на Украйна. Тогава те бяха освободени срещу 5 хил. долара глоба, която бе платена от собственика на кораба. За освобождаването им тогава съдействие и помощ оказа българският посланик Витев. Потърсихме и кмета на Каварна Цонко Цонев, който заяви: "Чух за рибарите, но този път никой не ме е информирал и не знам никакви подробности".
 


Сходни връзки

"СКИТНИК" - ОТНОВО В УКРАИНСКИ ПЛЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди