изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:20 EEST
БЪЛГАРСКИ ПРОЕКТ ПОПУЛЯРИЗИРА ДЕЛОТО В ЛИБИЯ    
ОбществоПосетете този адрес и го изпратете на приятели по цял свят. Трябва да помогнем на нашите медици, осъдени на смърт в Либия.
http://free.top.bg/free-your-mind/

Ние, както и всички хора по света, които следиха петгодишния развой на делото срещу българските медици в Либия, обвинени в умишлено заразяване със СПИН на 426 деца в детската болница в Бенгази, бяхме шокирани от жестоките и несправедливи присъди произнесени от либийския съд на 6 май 2004 година.
Ние не можем да приемем, че вината на българите е доказана, не можем да се примирим с изтезанията над медицинските сестри по време на следствието. Не можем да пренебрегнем заключенията на водещите специалисти в борбата срещу СПИН Монтание и Колици, не можем да не се съобразим с мнението на международната общественост и организации. Ето защо считаме решението на либийския съд за пристрастно и несправедливо. Либийските власти не достигнаха до истината кога, как и защо е започнала тази инфекция от СПИН, или не посмяха да я признаят. Ето защо ние издигаме нашия глас в защита на бългаските медици, които се явяват изкупителна жертва и заложници на нечестни политически или други игри.

 


Сходни връзки

БЪЛГАРСКИ ПРОЕКТ ПОПУЛЯРИЗИРА ДЕЛОТО В ЛИБИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди