изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 17:00 EEST
НАГРАДИ ЗА 20 000 ЛЕВА НА КЕБЪЛТЕЛ    
НовиниПролетна промоция на КейбълТел


КейбълТел раздава подаръци на свои абонати в цялата страна едновременно с първите тестове на „тройната услуга” – достъпен пакет от международна и локална телефония,
високо-скоростен интернет и кабелна телевизия

200 абоната на КейбълТел от цялата страна спечелиха награди Philips, сред които DVD плейъри, цифрови безжични телефони и домакински уреди, на обща стойност над 20,000 лв. в рамките на пролетна промоция за цялата страна на най-големия кабелен оператор в България. Други 100 абоната ще получат от КейбълТел безплатни едногодишни абонаменти за кабелна телевизия, считано от 1 юни 2004.

В Добрич шанса определи 13 печеливши, като общата стойност на наградите е близо 1300 лева. Същевременно с това, голямата награда от томболата – широкоекранен телевизор с диагонал 72 см спечели абонат на КейбълТел от гр. Лом.

Тегленето на наградите съвпада със стартирането на тестовете на „тройната услуга” – достъпен пакет от международна и локална телефония, високо-скоростен интернет и кабелна телевизия, доставяни до абоната през един кабел. КейбълТел е първата компания, която ще предложи тази услуга на българския пазар на изключително атрактивни цени. Очаква се тройната услуга да бъде достъпна за абонатите на КейбълТел първоначално в София, а в следващите 3 месеца и в Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Добрич, Стара Загора, Хасково и други градове.

КейбълТел е единственият кабелен оператор в България, който има лиценз за фиксирана телефония и изгражда собствена национална телекомуникационна инфраструктура. Това предопределя възможността Кейбълтел да се превърне в първата реална алтернатива на БТК в предлагането на фиксирана телефония.

До началото на 2005 г. КейбълТел ще изгради собствената си национална оптична магистрала, която ще даде възможност на компанията да предлага услуги с изключително високо качество на конкурентни цени. Изграждането на структурата ще включи полагането на повече от 1,800 км оптичен кабел, като инвестицията ще надхвърли 100 милиона лева.

КейбълТел АД е ново-регистрирана през 2003 след придобиването на най-големия кабелен оператор в България – Кейбъл България – от група американски стратегически инвеститори с дългогодишен международен опит в областта на телекомуникациите. По настоящем компанията покрива над 600 хиляди домакинства в 20 града на цялата страна.

За повече информация, можете да се свържете с Мария Бонева, PR координатор, CableTel на тел. 02/818 0707 или e-mail mboneva@cabletel.bg

НДТ
 


Сходни връзки

НАГРАДИ ЗА 20 000 ЛЕВА НА КЕБЪЛТЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди