изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:22 EET
"АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ ХОЛДИНГ" ВЛЕ3Е В НОВА СГРАДА    
НовиниВчера бе официалното откриване на новия офис на "Алианц България холдинг" в Добрич. Жителите на града можаха да видят болид от Формула 1, каран от Ралф Шумахер през сезон'2001. Лентата прерязаха областният управител Иван Иванов и Димитър Желев - изпълнителен директор на холдинга

За догодина холдингът се надява да заведе 2-3-ма от най-големите си клиенти на кръг от Формула 1, като им предостави възможността да посетят и боксовете по време на състезанието

Вчера на нарочна пресконференция "Алианц България холдинг" представи своите резултати за първото тримесечие на годината. Повод бе и откриването на новия офис на холдинга в Добрич, който се намира на ул. "България". Гости на събитието бяха Димитър Желев - изпълнителен директор на холдинга, Страхил Виденов - директор на ТБ "Алианц България", София Христова - директор на пенсионния фонд към холдинга. "Важно е удобството на нашите клиенти и именно по тази причина решихме да направим сериозна инвестиция, като изградим нов офис в Добрич" - заяви пред журналисти Д. Желев.

Само за първото тримесечие на т.г. холдингът има 10 % ръст в общото застраховане, заяви Желев. "Алианц" е със стогодишна история и е преживяла 2 войни, при това губещи за Германия и, въпреки всичко, е оцелял. Ние сме ориентирани към малките и дребни фирми и разполагаме с достатъчен ресурс за кредитиране. Конкретно в Добрич приоритетите ни са селското стопанство и туризмът. В момента сме подели кампания за безопасност на движението по пътищата, част от нея е и болидът от Формула 1. Самата кампания е 200 хил. евро. Целта ни е да повишим вниманието на всички участници в движението. Самото мото на кампанията е "Да спасим стотици човешки живота!". В тази връзка на 25 май в София ще пристигне и пилотът от Формула 1 Хуан Пабло Монтоя. Ние сме един от спонсорите на BMW Williams" - каза още Д. Желев.

Самият болид, който бе изложен вчера в Добрич и оттук започва обиколката си в страната, е действителен - от сезон'2001, когато е бил управляван от Ралф Шумахер - по-малкият брат на 5-кратния шампион Михаел Шумахер. "Колата е без двигател, тъй като това е най-строго пазената тайна от всяка компания" - коментира Д. Желев.
София Христова заяви, че само от началото на годината досега има привлечени 12 хил. души, които са избрали някой от 3-те вида фондове на "Алианц България", като Пенсионно-осигурителното дружество държи 39 % от пазарния дял в страната.

"Пазарният дял на ТБ "Алианц България" е 17 %. За първото тримесечие на т.г. имаме ръст от 72 % спрямо същия период на миналата година. 20.6 % е възвращаемостта на капитала за първото тримесечие на годината. Предвид привлечения ресурс, няма да изпитаме сътресения, които според мен ще имат някои банки вследствие наложените мерки по отношение на кредитирането от Международния валутен фонд" - каза Страхил Виденов - директор на ТБ "Алианц България". Накрая изпълнителният директор Димитър Желев заяви, че желанието на холдинга е догодина да заведе двама-трима от най-големите си клиенти на 1-2 кръга от състезанията на Формула 1, като им даде възможност да видят и кухнята на състезанието - да посетят бокса на "BMW Williams".
НДТ
 


Сходни връзки

"АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ ХОЛДИНГ" ВЛЕ3Е В НОВА СГРАДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди